Home » 20 bevestigingen voor Down The Rabbit Hole

20 bevestigingen voor Down The Rabbit Hole

door Dave van Hout
164 views 2 minuten leestijd

We maken weer een rondje langs de festivals van dit jaar om te kijken welke updates er deze week zijn geweest.
Down the Rabbit Hole kwam met de volgende 20 bevestigingen.
Avalon Emerson: Amerikaanse dj/producer dropt breed waaierende sets vol vernuftige house, techno, wave en rave met duidelijke wortels in de driehoek Arizona, San Francisco en Berlijn.
Bomba Estéreo: Explosieve tropische fiesta van een Colombiaans vijftal met een atypische mix van latin, hiphop, psychedelia en dancebeats.
Brittany Howard: De bezielende soulstrot van Alabama Shakes gaat solo met avontuurlijke, wit-heet broeierige funk, jazz en soul in de breedste zin van het heilige woord.
Clairo: Jonge singer/songwriter vindt in haar zoektocht naar seksuele identiteit en waarachtige muziek de nodige antwoorden én beeldschone midzomernachtsdroompop.
Donnie: Maradonnie is met zijn briljante freestyles en slicke electrobeats soeverein doorgestoten naar de Nederhoptop. En wie wint heeft vrienden, van Willie Wartaal en Vjeze Fur tot stacksjouwer Frans Bauer.
Hot Chip: De Londense electropoppers keren terug met het ijzersterke album nummertje zeven. Euforie alom, want Joe Goddard & consorten live zien is altijd smullen geblazen.
Jungle by Night: Deze negenkoppige blaas- en percussieorkaan is dit jaar het hele weekend lang special guest op Down The Rabbit Hole. Virtuoze, loeihete partypower van de buitencategorie.
Naaz: Nederlandse singer/songwriter met onuitputtelijk potentieel en openhartige, beeldschone poppareltjes.
Polo & Pan: Dit Franse duo brengt je met hun electro, disco en magique francophone in tropische sferen op het zonovergoten snijvlak van de Côte d’Azur en Neverland.
Romy: Romy Madley Croft van The xx treedt zelden in haar uppie in de spotlights, maar komt voor een uitgebreide dj-set met een diepe platenkoffer vol underground-dance naar De Groene Heuvels.
Sam Fender: Uitgesproken Britse indierocker, die als een sloopkogel door de porseleinkast raast met balls-out rockanthems in het hartland tussen Noord-Engeland en Springsteens Amerika.
Verder worden aangekondigd: AFRODEUTSCHE, Boy Pablo, Klangstof, Kojey Radical, Mama Snake, Muthoni Drummer Queen, Pongo, Steam Down en Whispering Sons.
Kijk voor alle gedetailleerde (ticket)informatie op downtherabbithole.nl.
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00