Home » An Evening with Knives met album release show naar Effenaar (Eindhoven)

An Evening with Knives met album release show naar Effenaar (Eindhoven)

door Marc Koetse
86 views 1 minuten leestijd

Album release show van lokale post-metal heersers met de messen vlijmscherp voorgeslepen!

Het Rotterdamse podium Rotown schreef over An Evening With Knives dat het gitzwarte flarden post-metal, progrock, psychedelica, ambient, doom en stoner vormt tot een heerlijk grillig geluid. Niks van gelogen vinden we, maar we zijn dan ook vet fan van het Eindhovense trio. Opgenomen in The Void Studio door Pieter Kloos (Dool, Death Alley, Monomyth, The Devil’s Blood), gaat het debuut full-length genaamd ‘Serrated’ inslaan als een meertraps waterstofbom.

Na shows in binnen- en buitenland, festivals als Incubate en Roadkill en het podium gedeeld te hebben met o.a. Truckfighters en Corrosion of Conformity is het tijd voor een vette album release show in hun hometown. AEWK rockt daarom 26 januari het net opgeknapte AreaFiftyOne compleet KAPUT.

Offerblok
Indrinken, voorslopen, los bangen, we doen het tijdens de gruizige doomriffs van Offerblok. Hun postmetal raketten vormen een ritueel waar zelfs de Duivel zelf een beetje para van zou worden.Indrinken, voorslopen, los bangen, we doen het tijdens de gruizige doomriffs van Offerblok. Hun heavy postmetal raketten vormen een ritueel waar zelfs de Duivel zelf een beetje para van zou worden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00