Home » Another Now speelt op Submit Fest in Baroeg Rotterdam

Another Now speelt op Submit Fest in Baroeg Rotterdam

door Maurice van der Zalm
205 views 3 minuten leestijd

Toen ik begin januari een review schreef over de (dubbele) single van Another Now uit Eindhoven, wist ik dat deze jongens wel wat in hun mars hebben.
“Another Now kwam geheel onverwacht op mijn pad maar wel met twee uitstekende composities. Twee composities die al snel heel vertrouwd aandoen. Echoes en Lotus, hoewel toch verschillend van aard, overdonderen en overtuigen en ik ben heel benieuwd wat dit jonge Eindhovense metalcoregezelschap me in de toekomst nog meer te bieden heeft.” (Rockportaal)
Het Impericon festival wisten ze niet te halen, maar vandaag werd duidelijk dat de band wel op het Rotterdamse Submit Fest in Baroeg gaat spelen.
Met de laatste toevoeging van de Nederlandse opener is de line-up van Submit Fest in Baroeg Rotterdam op 25 mei compleet. Net als ieder jaar is de opening slot van ook deze derde editie bestemd voor Nederlands talent.
Winnaar band contest
Uit alle inzendingen van dit jaar heeft de organisatie de Eindhovense metalcore band Another Now gekozen om het festival te openen. Geïnspireerd door bands als August Burns Red, Northlane en Crystal Lake, creëert de band een frisse mix van muziekstijlen voor een breed publiek van metalheads, en hebben onlangs hun dubbele debuutsingle Lotus/Echoes uitgebracht.
Complete line-up
Another Now (NL) voegt zich bij headliner Hacktivist (UK), InVisions (UK), The Royal (NL), Time, The Valuator (DE), Frontstreet (NL), RXPTRS (UK) en Familiar Spirit (UK). Tickets zijn beschikbaar voor 19 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur.
Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Deze editie richt zich op alternative metal, metalcore en progressive metal. Dit festival wordt georganiseerd door drie Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan.
Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties.
Submit – Supporting the scene together
SUBMIT FEST 2019
Zaterdag 25 mei 2019
Waar: Baroeg, Rotterdam
Zaal open: 14:00
Line-up:
Hacktivist (UK, djent / crossover metal)
InVisions (UK, metalcore)
The Royal (NL, melodic metalcore)
Time, The Valuator (DE, progressive metal / metalcore)
Frontstreet (NL, nu-metal)
R X P T R S (UK, alternative rock)
Familiar Spirit (UK, progressive metal / metalcore)
Another Now (NL, metalcore)
Tickets: Voorverkoop €19,- (incl.), Entree  €20,- (incl.) www.baroeg.nl
Facebook: http://www.facebook.com/SubmitFest/
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00