Home » Bambi Choclate FC

Bambi Choclate FC

door Maurice van der Zalm
357 views 2 minuten leestijd

Bambi Choclate FC is een nieuwe band rondom Boxtelaar Michel Geelen, tevens ook actief in Death Star Discotheque en eerder in oa The Galactic Lo-Fi Orchestra en Emotional Elivs. In zijn eentje maakte hij een album vol lo-fi garage-punk.
Het debuutalbum ‘the way things are’ verscheen begin dit jaar enkel digitaal, en kreeg louter laaiende recensies in de popmedia, op festivalinfo.nl zelfs 5 van de 5 sterren. Op Rockportaal werd het volgende geschreven: https://www.rockportaal.nl/bambi-chocolate-fc-the-way-things-are/
Ook eind 2020 stelde festivalinfo.nl een lijst samen met daarin volgens de recensenten de beste albums van het jaar uit binnen en buitenland. Bambi Choclate FC staat daarin op plek 29!

Het Nederlandse cassettetape label ‘Harry Records’ was enthousiast over het album en besluit ‘t nu uit te brengen op cassette. Het label bracht al eerder diverse cassettes uit in een zeer gelimiteerde oplage. Het bandje is te koop via Harry Records.
Inmiddels is Bambi Choclate FC een heuse band, naast Michel maken William van Houtum (bass) en Rogier van Lieshout (drums) deel uit van de band.
Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw album. Binnenkort verschijnt er een promo-EP met enkele songs van het nieuwe album, dat pas dit najaar zal verschijnen. Ook zal de band dan live te zien zijn, er staan al wat shows op t programma!
Bambi Choclate FC.
Bandcamp; https://bambichoclatefc.bandcamp.com/releases
Facebook; https://www.facebook.com/bambichoclatefc
Harry records
Bandcamp; https://harryrecords.bandcamp.com/releases
Facebook; https://www.facebook.com/harryrecordsss
Cassette bestellen kan via; harryrecords@hotmail.com

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00