Home » Big Talk – Big Talk

Big Talk – Big Talk

door marvin@rockportaal.nl
123 views 1 minuten leestijd

Nadat frontman Brandon Flowers een solo-album uitbracht is het dan nu de beurt aan Ronnie Vannucci Jr. De drummer van The Killers brengt onder de naam Big Talk zijn solodebuut uit. De band Big Talk bestaat uit twee mensen die samen alle instrumenten voor hun rekening nemen. 
Het eerste wat gezegd kan worden is dat het album verrassend goed klinkt. De Killers’ drummer toont aan dat hij meer in huis heeft dan alleen drummen. Op het album zingt hij, speelt gitaar en nog meer. En het mooiste van dit alles is, dat het gewoon goed klinkt. De sound is verfrissend en aan de andere kant vertrouwd. Het is heerlijk om te horen dat Ronnie niet probeert om wiel opnieuw uit te vinden maar daarentegen als het ware op safe speelt. Het is niet erg om op safe te spelen als datgene wat je doet goed is. En dat is in dit geval zo. Het klinkt vertrouwd, simpel en ongelooflijk catchy.
Ronnie wijkt niet echt van het geijkte pad af van doorsnee (pop)rock.  Maar dat deert niet. Juist omdat het van een heel ander kaliber is dan wat hij met de Killers doet. Het weer zal dan misschien niet echt zomers zijn, met deze plaat van Big Talk haal je toch de zomer een beetje in huis. Een meer dan geslaagd solodebuut.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00