Home » Black Snow In Summer – Lost Feelings

Black Snow In Summer – Lost Feelings

door Filip van der Linden
299 views 1 minuten leestijd

De tweede worp van de Belgische minimal-wave-act Black Snow In Summer is de EP Lost Feelings met vier tracks. Op heel wat punten heeft dit duo een mooie vooruitgang geboekt.
Titeltrack Lost Feelings is heel knap: mooi gezongen door Corina (ook van Face Your Fears) en met mooie, compacte synth-melodielijnen van Kurt over kale en koude drumcomputerbeats. Behind Closed Doors kan door het ontbreken van zang minder vlot overtuigen, al zitten er zeker knappe stukken in de compositie. Julia gaat helemaal naar de coldwave, met een leuke echo op de intens gebrachte spoken word die ook nog eens heel centraal staat in de mix. Live, van zodra dat opnieuw kan, zal dit zeker en vast één van de toppers worden in de set.
Afsluiter Lust heeft een pittig en zelfs voluit dansbaar tempo en maakt zijn naam (lust) helemaal waar. Dit zou wel wat zijn voor een remix door Mika Goedrijk. Die fungeerde opnieuw als producer voor deze EP, maar als je weet wat hij al voor Alfa Matrix voor elkaar kreeg, zou ik hem graag eens carte blanche geven met de ritmes en lyrics van Lust.
Deze EP kan je al kopen en downloaden via Bandcamp en wie nog even geduld heeft kan ‘m op vinyl krijgen.
https://blacksnowinsummer.bandcamp.com/album/12-lost-feelings

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00