Home » Bliksem trekt de stekker eruit

Bliksem trekt de stekker eruit

door Filip van der Linden
294 views 1 minuten leestijd

Na negen jaar heeft de Antwerpse thrash-band Bliksem besloten om er een einde aan te breien. Op vrijdag 17 februari spelen ze voor de laatste keer samen, in Trix in Antwerpen.
 
2016 was nochtans een mooi jaar voor Bliksem. De band van zangeres Peggy Meeussen speelde op het Roadburn Festival, stond op het hoofdpodium van Graspop Metal Meeting, op Dokk’em Open Air, op Summerbreeze en op Wacken Open Air. Ze gingen vorig jaar ook op tournee met Metal Church en Sacred Reich en speelden vaak in het buitenland. In 2015 speelden ze nog als voorprogramma op de Europese tournee van Flotsam & Jetsam. Na negen jaar is het evenwel tijd voor iets nieuws. De bandleden van Bliksem gaan zonder ruzie uit elkaar en zullen zelfs nog hun repetitieruimte delen om aan hun nieuwe projecten te werken.
 
Bliksem bracht twee albums uit: Face The Evil in 2013 bij het Spaanse Alone Records en Gruesome Masterpiece in 2015 bij het Duitse Iron Will. Voorts was er nog een in eigen beheer uitgebrachte EP in 2010.
 
Bliksem wil er een stijlvol einde van maken dus hebben ze alles in het werk gesteld om er een memorabele nacht van te maken. Dat doen ze samen met Bark en hun Nederlandse vrienden van Distillator.
 
https://www.facebook.com/events/565709806964294/

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00