Home » Blind Sight komt met video van Empathy Astray

Blind Sight komt met video van Empathy Astray

door Maurice van der Zalm
168 views 1 minuten leestijd

Begin dit jaar verraste Blind Sight ons na een hiatus van acht jaar met het sterke nieuwe album March Of The Clowns.
Van dit album hebben de zuiderlingen van Blind Sight een video geschoten bij Empathy Astray. Een compositie die staat als een huis.
“In Empathy Astray is de thrashsaus wat meer nadrukkelijk aanwezig, maar zorgt de aanstekelijke melodie voor een aansprekend geheel waarin de rustige solo’s goed floreren, waarbij ook invloeden van Killswitch Engage aanwezig zijn.” (Rockportaal)
Empathy Astray mag best genoemd worden als representatief voor het hele album. Het straalt kracht en snelheid uit en zet zichzelf op de juiste momenten melodisch voort.
“De composities op March Of The Clowns zijn opzwepend, adrenalineverhogend en vooral prettig veelzijdig en strak neergezet. Echte favorieten zijn niet te noemen, want iedere compositie heeft op zijn eigen manier iets waardoor het aanspreekt. Maar vooral de mix van kracht, melodie en gevoel zorgen ervoor dat March Of The Clowns niet alleen een geweldige terugkeer is van deze Nederlandse metalband, maar een keihard sterk product is binnen metalland waar menigeen tegenop kan kijken.” (Rockportaal)

Blind Sight zal in het najaar op diverse Nederlandse podia te zien zijn.
Bevestigde data:
5 oktober – de Nieuwe Nor, Heerlen. Supports: ‘The Royal’ & ‘Phoenix’ Ashes’
22 december – De Pul, Uden. Support: ‘The Royal’
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00