Home » Bonnie Cosby – Virginiana

Bonnie Cosby – Virginiana

door Edwin Knip
118 views 1 minuten leestijd

De uit Richmond afkomstige multi instrumentaliste Bonnie Cosby komt met haar debuut EP.
Het is haar eerste eigen product, hiervoor heeft Cosby al wel bijdragen geleverd aan nummers van Bleach Everything, Arepo en Gregor Samsa. Naast een prachtige stem bespeelt ze ook diverse instrumenten, waaronder de gitaar, de viool en de zaag. Op deze EP wordt ze begeleid door leden van Bleach Everything en van Gardner. We horen Ricky Olson op de drums en toetsen, Duncan Adams op gitaar en bas, Graham Scala op gitaar en Dash Lewis op de modulaire synthesizer.
De zes nummers op deze EP vallen in de categorie dreampop maar hebben ook wat psychedelisch over zich. De thema die Cosby aandraagt zijn sterfelijkheid, soberheid en het vinden van jezelf. Vanaf Midnight Man weet Cosby ruim twintig minuten te boeien. Het nummer is een zwoel nummer met inderdaad psychedelische invloeden. Angel Tree is een breekbaar, ingetogen nummer.
Met Change komt er wat meer body in de nummers, zo is hier een duidelijke drumpartij aanwezig. Met het nummer The Moon heeft Cosby een lekker pakkend nummer, voor de gemiddelde luisteraar het meest aansprekende nummer. Met deze zes nummers laat Cosby duidelijk horen wat ze in haar mars heeft.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00