Home » Danko Jones naar 013 Tilburg

Danko Jones naar 013 Tilburg

door Patrick Spruytenburg
136 views 1 minuten leestijd

Danko Jones kan bij ons helemaal niets meer fout doen. Dat hij in een column voor Huffington Post ons eigen Roadburn Festival de hemel in prijst, is een reden. Een andere reden is dat Danko al bijna 20 jaar garant staat voor kick-ass balls-to-the-wall rock ‘n’ roll, wat zeggen we, HARD RAAAWK ‘N’ ROLL met hoofdletters! En wat een kneiter van een hits heeft dat opgeleverd. ‘Lovercall’, ‘Hard Enough’, ‘I Think Bad Thoughts’, ‘First Date’, ‘Code Of The Road’ en vaste set-afsluiter ‘Mountain’, om maar een paar te noemen.
In maart verschijnt de nieuwe plaat ‘Black Cat’ en reken maar dat daar ook weer wat pareltjes opstaan die voelen als suckerpunch in the face. Haters zullen zeggen dat er nul muzikale ontwikkeling in de sound van Danko Jones zit. Tegen hen willen we zeggen: GELUKKIG NIET NEE! En nou ophouden met dat volwassen gezeur en godverdomme die circle pit in. “If you wanna do it, do it riiiight!”
En wat een heerlijke support erbij. Het Noorse Audrey Horne had ook op eigen kracht in onze Jupiler Stage kunnen staan. De groep mag dan een samenkomst zijn van Noorse blackmetallers (met wortels in o.a. Enslaved, Demonaz, Sahg en Deride), dit project is vooral als uitlaatklap bedoeld voor lekker groovende en retecatchy (hard)rock.
Wanneer: zaterdag 18 maart 2017
19:00: Deuren open
19.45: Audrey Horne
20.55: Danko Jones
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00