Home » Death Angel in augustus naar Baroeg Rotterdam

Death Angel in augustus naar Baroeg Rotterdam

door Maurice van der Zalm
110 views 2 minuten leestijd

We kunnen je het niet onthouden. De aankondiging die Baroeg Rotterdam maakt op de facebookpagina
Er zijn van die momenten dat wij enorm verheugd zijn dat een band met een behoorlijke naam terugkeert naar Baroeg. De Amerikaanse thrash sensatie Death Angel heeft al meerdere malen Baroeg in vuur en vlam gezet. Optredens waar wij met veel plezier aan terugdenken. Dat een band dan weer graag terugkomt, is alleen maar mooi. Voor ons, maar ook voor jou als bezoeker. Hoe vaak krijg je de mogelijkheid om een band als Death Angel in een zaal van ons formaat kunt bewonderen? Dit levert ongetwijfeld weer een te gekke show op. Death Angel gaf zelf al aan dat zij graag in Baroeg spelen, vooral vanwege de old-school beleving. Vorig jaar verscheen overigens het geweldige album “The Evil Divide”. Van dat album zullen ze ongetwijfeld een aantal tracks spelen naast de verplichte klassiekers uiteraard.

The Evil Divide omvat alle hoeken van de thrash. Het gitaarspel is enerzijds hard en raast als een raggende riff als een rode draad door het nummer in It Can’t Be This, anderzijds is het mooi en gevoelig en werkt het naar snelle solo’s (Father Of Lies en Hatred United , United Hate) gevuld met hoge tonen die menige vulling in mijn gebit laat rammelen of naar een akoestisch stuk leiden.” (Rockportaal)
Naast Death Angel hebben we ook de Braziliaanse thrashers van Nervosa in de aanbieding. Deze band bestaat geheel uit vrouwen, die stuk voor stuk hun mannetje staan. Nervosa schopt kont en dat laten ze weten ook.

Zondag 6 augustus
FB event: Death Angel / Nervosa // Baroeg
Tickets: https://baroeg.stager.nl/web/tickets/120471

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00