Home » DeWolff naar 013 Tilburg

DeWolff naar 013 Tilburg

door Patrick Spruytenburg
73 views 1 minuten leestijd

Bij het horen van de naam DeWolff weten de liefhebbers van zompige bluesrock genoeg. Het trio bracht nog slechts als tieners hun eerste album uit en stonden toen al voor 10.000 man op Pinkpop te spelen. Inmiddels staan Robin (orgel), Luka (drums) en Pablo (gitaar, zang) al jaren garant voor kwalitatieve, psychedelische bluesrock. Met een vijftal geweldige platen op hun naam.
Ook het nieuwe werk ‘Roux-Ga-Roux’ kent weer die onmiskenbare DeWolff stempel, met geweldige nummers als ‘Sugar Moon’ en ‘Easy Money’. Maar hoe goed de band op plaat ook is, live is het trio écht op zijn best. Niet zo gek dus dat we ze altijd graag terughalen; de band viert vandaag hun achtste optreden in 013 (waaronder 1x als support van The Black Keys). En als deze show net zo goed wordt als de vorige zeven, dan is dit beslist een zaterdagavond die je niet mag missen!
Het voorprogramma wordt verzorgd door The Grand East. Rock’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band die wordt aangevoerd door een swingende frontman die het publiek meeneemt naar de wereld van The Grand East. Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite waard.
Wanneer: zaterdag 28 januari
19:00 uur: deuren open
19:30 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00