Home » Eerste acts Sziget Warm-Up Party op A38-boot bekend

Eerste acts Sziget Warm-Up Party op A38-boot bekend

door Harm Lourenssen
129 views 2 minuten leestijd

Sziget_400-300x201Traditioneel wordt op de avond voorafgaand aan het Sziget Festival de Sziget Warm-Up Party georganiseerd. Dit jaar worden de festivalgangers opgewarmd door onder meer Bombay en Rilan & Bombardiers. De Sziget Warm-Up Party vindt 9 augustus plaats in club A38 in Boedapest.
Één van de hoofdacts van de Sziget Warm-Up Party 2016 is de Amsterdamse indierockband Bombay. De band ging eerder door het leven onder de naam ‘Bombay Show Pig’. In 2015 was daar een nieuwe bezetting, een nieuwe sound en dus ook een andere naam: Bombay. Onlangs kwam het nieuwe album van de vernieuwde band uit: ‘Show your Teeth’.
Rock ’n Soul wordt verzorgd door Rilan & the Bombardiers. Het veelzijdige collectief werd opgericht in 2012 en werd datzelfde jaar door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent en als Soul & Jazz Talent door Radio 6. Afgelopen zomer werd de debuut EP ‘Walk The Fire’ uitgebracht. Frontman Rilan en zijn band The Bombardiers verzorgen een unieke, energieke sound met elementen vanuit de soul, funk, hiphop, disco, rock, jazz en klassieke muziek.
Na de succesvolle editie van vorig jaar keert ook de altijd goedlachse Mikey Nice 9 augustus terug naar Boedapest. Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt, waaronder de winnaar van de 3FM Talent Contest.
Tickets voor de Sziget Warm-Up Party zijn vanaf donderdag 10 maart om 12.00 uur te koop via de website van organisator Festival.Travel en de officiële website van het Sziget Festival.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00