Home » Eerste namen Nirwana Tuinfeest 2017 bekend

Eerste namen Nirwana Tuinfeest 2017 bekend

door Marc Koetse
104 views 1 minuten leestijd

De Staat, Audrey Horne, Danny Vera, Death Alley en meer!
Nieuwjaarsdag, de meeste nieuwjaarsborrels moeten nog beginnen maar de eerste namen van Nirwana Tuinfeest 2017 zijn al bekend gemaakt! De Staat is de eerste grote knaller van het jaar! Torre Florim en zijn mannen zullen deze zomer eindelijk weer Nirwana Tuinfeest aandoen. Nirwana Tuinfeest vindt dit jaar op 18, 19 en 20 augustus plaats.
Daarnaast zal de Noorse rockband Audrey Horne voor het eerste het Nirwana podium betreden! Ook zanger Danny Vera, de opstandige rockband Death Alley, en de Eindhovense poppunkers Call it off staan op Nirwana Tuinfeest. Immitalica (Metallica) en Ratcom (Rage Against The Machine) zijn de eerste namen voor de tribute zondag.
Kaarten zijn alleen online te koop via Facebook en website. Combi-tickets voor de vrijdag en zaterdag kosten in de voorverkoop 60 euro, dagkaarten 35 euro, campingtickets 15 euro en een voertuigtickets voor op de camping 5 euro. Ook kun je in de voorverkoop 20 munten kopen voor 43 euro. De zondag is zoals altijd weer gratis toegankelijk!
Meer info en kaarten: www.nirwanatuinfeest.nl

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00