Home » Eerste zanger bekend nieuwe Ayreon-album

Eerste zanger bekend nieuwe Ayreon-album

door Maurice van der Zalm
373 views 1 minuten leestijd

musician01_500x500_james-labrie-300x300We gaan terug naar 2013 wanneer Ayreon het meesterwerk The Theory Of Everything op de markt brengt. Een bijzonder album omdat het hele album eigenlijk uit één nummer bestaat en waarin het begrip ‘rijmen’ niet aanwezig is.
Tevens een album waarop Arjen Anthony Lucassen ervoor had gekozen om niet alleen te werken met vooraanstaande musici/vocalisten die hun sporen al hadden verdiend in de muziekindustrie, maar waar jonge talenten zoals Sarah Squadrani (Ancient Bards) en Michael Mills (Toehider) een belangrijk rol kregen.
Sindsdien is er nog het samenwerkingsverband van Arjen geweest met Anneke van Giersbergen in The Gentle Storm en heeft The Human Equation live voor volle zalen gezorgd in Rotterdam.
En dan is het toch weer tijd voor een nieuw album van Ayreon. Al eerder berichtten we hierover, maar gisteren is bekend gemaakt op de nieuwe website van het album dat niemand minder dan James LaBrie weer een rol gaat spelen op het nieuwe album. De rol van The Historian wel te verstaan. Houd de nieuwe site dus goed in de gaten de komende tijd.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00