Home » Eindhoven prog centrum van Benelux

Eindhoven prog centrum van Benelux

door Marc Koetse
219 views 2 minuten leestijd

Het prog festival Prognosis is net bekend gemaakt, maar dit is niet het enige prog evenement in Eindhoven. Voordat we kunnen genieten van bands als Haken en Witchcraft staat eerst Progressive Alliance, dat plaats vindt op 4 november in Effenaar, op de agenda. Dus ook op 4 november staat prog centraal in Eindhoven! Een dag gevuld met een strak aanbod van internationale prog rock- en metal-bands.
Uit Noorwegen komen; het dynamische en krachtige Astrosaur, de noise rockers van Arabrot en de bekende componist Ihsahn (o.a. bekend van Emperor en Leprous). Uit Australië is er de extreme prog metal van Ne Obliviscaris. De Duitse band The Ocean zal optreden met een gloednieuw album “Phanerozoic I: Palaeozoic” in de schappen. Om het compleet te maken staat er ook nog nog een band van eigen bodem. De band VUUR met niemand minder dan Anneke van Giersbergen als frontvrouw. En om de line-up compleet te maken komt helemaal uit Philadelphia de band Rosetta met maar liefst 6 albums op zak het podium beklimmen.
Met Progressive Alliance maakt Eindhoven dus de stap om het ware centrum van de prog muziek te worden. Alle grote namen uit het genre komen in het komende half jaar voorbij. Voor iedereen die iets met prog heeft zal Eindhoven ‘the place to be’ zijn.
Datum: 4 November 2018
Locatie Effenaar.
Tickets verkrijgbaar via Ticketmaster €33,50

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00