Home » FemME vrijdag programma bekend

FemME vrijdag programma bekend

door Wendy Steenmans
105 views 1 minuten leestijd

De precieze invulling blijft nog een verrassing maar we kunnen al wel de volledige line-up aankondigen van de vrijdag. Zoals al eerder aangegeven is het programma op vrijdag anders dan het programma op zaterdag en zondag. De vrijdag is namelijk (semi-)akoestisch. Er is zowel een programma in de grote zaal en in de kleine zaal.
Het hoogtepunt wordt de set van MARCELA BOVIO. Zij zal bekende nummers uit haar carrière brengen in een aangepaste uitvoering maar ook songs laten horen van haar soloalbum die nog dit jaar gaat uitkomen. Ze zal daarbij worden begeleid door het Cassadó String Quartet. Ook zijn we blij met de komst van MOLLLUST. Deze Duitse band heeft een wat afwijkende samenstelling. Maar wel een die weer aansluit bij de setting van Marcela. Met viool en cello brengen zij een wat theatrale Opera Metal. Dat doen ze op FemME in een akoestische setting. KINGFISHER SKY past met Maaike Peterse op cello prima in dit gezelschap. Na vorig jaar een prima reguliere optreden op FemME, nu met een aangepaste akoestische set.
VIC ANSELMO is een Letse zangeres die de komende periode een aantal optredens gaat doen met Anneke van Giersbergen. Haar geweldige stem en uitstekende podiumpresentie maken haar een aanwinst. SLEEPING ROMANCE uit Italië laat zien dat metal in “afgeslankte” ook de moeite waard is. Op zaterdag zijn ze te zien op FemME in een reguliere set. De Israëlische zangeres MORAN MAGAL maakt het plaatje compleet. Zij brengt progressive Folk-Rock met een Gothic randje. Niet voor niets hebben mensen van Orphaned Land en Sanctuary aan haar album meegewerkt.
FemMEvrijdagprogrammarp

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00