Home » De website krijgt een fris nieuw uiterlijk en we zijn op zoek naar talent

De website krijgt een fris nieuw uiterlijk en we zijn op zoek naar talent

door Maurice van der Zalm
1,5K views 2 minuten leestijd

Talent gezocht

Het gaat goed met Rockportaal.nl. Al jarenlang zorgen al onze vrijwilligers bij Rockportaal ervoor dat de webzine een kwalitatieve impuls geeft aan rockmuziek in de breedste zin van het woord. Met veel plezier, interesse, gedrevenheid en enthousiasme zorgen ze ervoor dat je als lezer op de hoogte bent van liveoptredens, nieuwe albums en het laatste nieuws op rockgebied. Daarmee zijn we niet alleen een veel bezochte webzine, maar weten ook labels, artiesten (in het bijzonder ook Nederlandse) en promotors ons te vinden. Daar zijn we enorm blij mee, maar aan onze tijd als vrijwilliger zit ook een grens en om toch zoveel mogelijk artikelen te kunnen plaatsen en zoveel mogelijk artiesten te ondersteunen en te promoten zijn we op zoek naar: Schrijvers

Heb je een passie voor (rock/metal) muziek en zou jij ons team willen komen versterken met je schrijfkunsten, dan nodigen we je uit om even contact op te nemen met ons. Wellicht is dit je kans om je passie en liefde voor muziek te volgen en je schrijverstalenten te ontplooien. Daarbij maak je dan deel uit van een heel prettig team vrijwilligers die samen rock en metal een warm hart toedragen.

Voor meer info en/of je aan te melden, kun je gewoon een mailtje sturen naar mauricevanderzalm@rockportaal.nl en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwe website

Niet alleen het team van Rockportaal kun je zo van een frisse wind voorzien. Ook de website gaat veranderen. Wanneer het goed gaat, zullen we aanstaand weekend (zaterdag 11 maart en zondag 12 maart) onze oude website van een nieuw jasje voorzien. Het kan dan zijn dat de website enige tijd niet (goed) bereikbaar is. Volgende week kun je met een gerust hart alle (nieuwe) artikelen weer ouderwets en gewoontegetrouw lezen op onze nieuwe website.

Sociale media

Bij de website kun je ons ook altijd terugvinden op facebook en instagram. Neem gerust een kijkje en volg ons.

https://www.facebook.com/rockportaal

https://www.instagram.com/rockportaal/

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00