Home » Graspop 25 jaar pakt uit met vier dagen, Iron Maiden eerste headliner

Graspop 25 jaar pakt uit met vier dagen, Iron Maiden eerste headliner

door Sjoerd van der Zalm
181 views 1 minuten leestijd

Komend jaar viert Graspop zijn 25ste verjaardag. Vandaag werd bekendgemaakt dat het festival, net als in 2018, vier dagen zal duren. Voor de extra donderdag is niemand minder dan Iron Maiden als headliner gestrikt. De band zal voor de tweede maal op Graspop aantreden in het teken van hun Legacy Of The Beast tour. Graspop omschrijft het als volgt:
Het is feest! Tijdens het derde weekend van juni vindt Graspop Metal Meeting voor de 25ste keer plaats in Dessel. Voor deze jubileumeditie trekken we alle registers open en gaan we net als in 2018 voor een XL-editie met 4 volwaardige festivaldagen! Ook deze keer brengen we de top van de hardrock- en metalwereld naar de Stenehei in Dessel. Te beginnen met de eerste headliner: IRON MAIDEN! De Britten zijn doorheen de jaren uitgegroeid tot ons huisorkest en kunnen dus niet ontbreken op onze 25ste verjaardag! Zij zullen main stage 1 afsluiten op donderdag 18 juni.
De kaartverkoop start volgende vrijdag 15 november om 10 uur. Tegen die tijd zullen er naar alle waarschijnlijkheid meer bands bekend zijn.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00