Home » Headliner voor Brainstorm Fest 2021 bevestigd

Headliner voor Brainstorm Fest 2021 bevestigd

door Maurice van der Zalm
214 views 1 minuten leestijd

De Duitse power-metal band Orden Ogan is vastgelegd als headliner van het Brainstorm Festival 2021, dat op 5 en 6 november wordt gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. De band presenteert daar het nieuwe album ‘Final Days’.
Orden Ogan is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste bands in de Europese power-metal scene. De band verrijkt hun muziek met progressieve en folk-metal, waarbij de melancholische zangkoren in de refreinen als herkenbaar element steeds terugkeren.
,,Met Orden Ogan hebben we een headliner in huis die een breed publiek aanspreekt”, laat de organisatie van het Brainstorm Festival weten. ,,De laatste jaren groeien we gestaag door als festival, en met Orden Ogan kunnen we de stap zetten naar een nog groter publiek.”
Eerder werden bands als Leaves’ Eyes, Narnia, Majestica, Eric Clayton and the Nine, Temperance en Morgarten vastgelegd. Meer bands worden in de komende weken bekendgemaakt. Naast optredens op de mainstage zijn er akoestische optredens, debat en bandinterviews te verwachten in de theaterzaal van het festival. Verder is er ruimte voor een bierproeverij, een expositie en een kleine cd-markt.
Meer informatie over het Brainstorm Festival is te vinden op www.brainstormfestival.com

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00