Home » Helldorado maak eerste namen bekend voor tweede editie.

Helldorado maak eerste namen bekend voor tweede editie.

door Dave van Hout
174 views 1 minuten leestijd

Met de eerste reeks namen voor de nieuwe editie van het festival HELLDORADO-The Incredible Rock & Roll Freakshow worden liefhebbers van heavy muziek en van freaky side show acts uit hun winterslaap gewekt: Death Alley, Death
​D​o ​U​s ​P​art ​D​angershow, the Hip Priests, Hola Ghost, Kadavar, Turbonegro en Vurro. Meer namen volgen spoedig.
HELLDORADO #2 wordt dit jaar op zaterdag 17 november in het Eindhovense Klokgebouw gehouden.
Tickets zijn vanaf nu zaterdag 10:00 uur verkrijgbaar via de website.
HELLDORADO 2017
Vorig jaar november was het Eindhovense monumentale Klokgebouw een parallel universum dat bevolkt werd door een bonte stoet van magiërs, kluizenaars, heremieten, dwazen, bloedmooie vrouwen, slangenbezweerders, charlatans, duivels, rock-‘n’-rollfans en freaks in alle soorten en maten. Zij kwamen af op de eerste editie van het gloednieuwe en one of a kind festival HELLDORADO-The Incredible Rock & Roll Freakshow, dat 4000 bezoekers uit binnen- en buitenland verwelkomde.
Met meer dan 30 acts op vier podia genaamd Lion Stage, Cobra Stage, Tarantula Stage en Cockroach Comedy Chapel (stand-up comedy), plus een heus loopspookhuis, bood het unieke rockfestival zijn nieuwsgierige bezoekers een memorabele dag en nacht die álle zintuigen prikkelden. Een gecombineerde space trip langs een rockfestijn (o.a. metal, psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, trash, garage), comedyclub, Carnivale, kermis en circus- freakshow.
Op HELLDORADO zijn de muzikale entiteiten, de side show acts en stand-up comedy even belangrijk. Ze vormen samen met een ruim aanbod aan food & drinks een onheilige drie-eenheid. Een theatrale kruising tussen Jheronimus Bosch’ Tuin Der Lusten, Las Vegas in de jaren twintig van de vorige eeuw, Coney Island, Dantes La Divina Commedia en de Twilight Zone: even ongrijpbaar als betoverend. HELLDORADO oogt gevaarlijk maar is gastvrij en geestig.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00