Home » Hellz Abyss – EP Pottymouth

Hellz Abyss – EP Pottymouth

door Edwin Knip
150 views 1 minuten leestijd

Vijf spiksplinternieuwe hardrock nummers van het Australische collectief.
Na het eerder dit jaar verschenen album N1FG komen Lisa Perry en Daryl Holden met vijf nieuwe nummers op deze EP.  De nummers op deze EP liggen in het verlengde van de nummers op dat debuut album. De band valt meteen met de deur in huis, Trouble is een stevig nummer dat zonder poespas aftrapt. Gierende gitaren, beukende drums en doordringende vocalen. Hellz Abyss doet geen concessies maar gaat er met gestrekt been in.
Op de EP weet het duo zich gesteund door gitarist Stephen Brogan die een paar sterke gitaarsolo’s neerzet. Het tweede nummer, Bleed, is wat meer uptempo en bevat sterk gitaarwerk en net als Wanna Play houdt de band het tempo er in. Met Freedom Phobia neemt de band even een uitstapje, een deel van de zang wordt neergezet als een rap. Met de dreigende gitaar riffs er onder is dit toch wel een erg lekker nummer geworden.
De band is druk bezig met de voorbereidingen voor een toer door het Verenigd Koninkrijk en Europa in juni 2022. De band wordt voor deze live shows uitgebreid met bassist Mick Jones, drummer Mark McLeod en  gitarist Dean Fistlord. Iets om naar uit te kijken!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00