Home » Het wordt een hete punk-zomer in de Melkweg

Het wordt een hete punk-zomer in de Melkweg

door jelle@rockportaal.nl
158 views 2 minuten leestijd

Deze zomer brengt de Melkweg maar liefst acht punk grootheden naar de Melkweg: Anti-Flag, Bad Religion, Lagwagon, FLAG, NOFX, The Bouncing Souls, Jello Biafra & The Guantanamo School of Medicine en Dead Kennedys. Acht bands die hun strepen meer dan verdiend hebben en garant staan voor een avond meezingers en moshpits.
De punkzomer begint dit jaar op 22 juni met Anti-Flag, al 25 jaar een begrip in punkland. Support voor die avond komt van het momenteel hoge ogen gooiende Muncie Girls en Kenneths. Een kleine maand later, op 20 juli, gaan we gestaag door met punkpioniers Bad Religion, nineties skatepunkers Lagwagon op de 22ste en we eindigen de maand op 30 juli met een spijkerharde old school package bestaande uit FLAG (met ex-Black Flag leden), T.S.O.L., The Adolescents en The Freeze.
Op 18 augustus is het alweer feest met NOFX en vier dagen later op 22 augustus komt niemand minder dan ex-frontman Jello Biafra met zijn band The Guantanamo School of Medicine je verslaving voorzien van een flinke shot punk. We gunnen je even rust, die zal je nodig hebben, maar gaan op 1 oktober gewoon weer verder met The Bouncing Souls met support The Menzingers. Wij sluiten de zomer laat af, op 17 oktober, met een van de grondleggers van de Californische hardcore scene begin jaren tachtig, zónder Jello Biafra dus; Dead Kennedys.
Vier de zomer in de Melkweg op z’n punks; vol overgave en met beide vuisten in de lucht!
WO 22 JUN
ANTI-FLAG
WO 20 JUL
BAD RELIGION
VR 22 JUL
LAGWAGON
ZA 30 JUL
FLAG / T.S.O.L. / THE ADOLESCENTS / THE FREEZE
DO 18 AUG
NOFX
ZA 01 OKT
THE BOUNCING SOULS / THE MENZINGERS / ROGER HARVEY
MA 17 OKT
DEAD KENNEDYS

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00