Home » Indoorfestival The Rock Circus kondigt Electric Callboy, Powerwolf, Epica en Avatar aan

Indoorfestival The Rock Circus kondigt Electric Callboy, Powerwolf, Epica en Avatar aan

door Maurice van der Zalm
2,4K views 3 minuten leestijd

Electric Callboy, Powerwolf, Epica, Avatar en meer zijn aankondigd voor de eerste editie van indoorfestival The Rock Circus. Het festival vindt plaats op 3, 4 en 5 november 2023 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De kaartverkoop voor het festival start op maandag 13 maart 18:00 uur via ticketmaster.nl. 

In de zomer van 2022 laat The Rock Circus als eerst van zich horen: op 3, 4 en 5 november 2023 komt er een nieuw heavy muziek indoorfestival naar Nederland. Op vrijdag trapt het festival af met een pre-party en wordt vervolgd met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag.

In het voorjaar van 2023 organiseert The Rock Circus een provinciale talentenjacht. De winnaars van de tien deelnemende provincies krijgen een plek om te spelen op het festival. Ook volgt er nog een groots aanbod aan randprogramma. De unieke beleving wordt compleet gemaakt met een indoor camping.

Electric Callboy heeft zich tijdens de pandemie als een ware sensatie ontpopt. In 2020 brak de Duitse metalcoreband door met de hitsingle “Hypa Hypa’, wat resulteerde in meerdere compleet uitverkochte internationale tours. Na de mainstage van Jera On Air en twee uitverkochte shows in 013 keert Electric Callboy terug naar het zuiden van het land.

De melodische powermetal band Powerwolf heeft geen introductie meer nodig. Na vijftien succesvolle jaren en heel wat albums op zak deinst de band niet terug van een partij raggen op het podium. Verwacht entertainment van het hoogste niveau met powermetal die de band op het lijf is geschreven.

Nederland’s meest succesvolle symfonische metal band reist de hele wereld voor uitverkochte shows van formaten waar je u tegen zegt. Epica komt dit najaar terug naar de thuisbasis om land’s eigen fans omver te blazen.

Theatraler dan Avatar kan het bijna niet. De Zweedse progessieve metal zwaargewichten staan klaar om de show van je leven te bezorgen. Afgelopen maand bracht de band het meest recente album ‘Dance Devil Dance’ uit, wat een dans in de pit garandeert.

Tot nu toe bevestigd:
Electric Callboy, Powerwolf, Epica, Avatar, Cradle of Filth, Up The Irons.

Overnachten tijdens The Rock Circus
Naast een divers muzikaal aanbod biedt The Rock Circus een bijzondere manier van overnachten. Zo is er een indoor glamping in de Brabanthallen, boothotel en caravan- en camperveld. Op de website www.therockcircus.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, artiesten, faciliteiten en kampeermogelijkheden.

 

MOJO en Libéma presenteren

THE ROCK CIRCUS 
Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november 2023| Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Dagkaarten: €66,60 (inclusief servicekosten)
Weekendkaarten (vrij, za, zo): €99,90 (inclusief servicekosten)

Meer info over The Rock Circus vind je op: www.therockcircus.nl. De kaartverkoop start op maandag 13 maart om 18:00 uur via: www.therockcircus.nl en www.ticketmaster.nl.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00