Home » Intelligent Music Project VI – The Creation

Intelligent Music Project VI – The Creation

door Edwin Knip
138 views 1 minuten leestijd

Ook voor zijn nieuwste muzikale project heeft de Bulgaarse zakenman en filantroop Milen Vrabevski zich weten te verzekeren van grote namen uit de muziekwereld.
Deze keer horen we onder andere Ronnie Romero (Rainbow, Vandenberg), Bobby Rondinelli (Black Sabbath, Rainbow), John Payne (ex-Asia), Todd Sucherman (Styx), Carl Sentence (Nazareth) en Richard Grisman (River Hounds). Het nieuwe album zal de verwachtingen overtreffen aldus Vrabevski die vertelt dat het nieuwe album gaat over de creatieve benaderingen en een sleutel tot succes voor een zinvol leven. De twaalf nummers op het album zijn allemaal geschreven door Vrabevski.
A Sense Of Progress is een lekker in het gehoor liggende uptempo rocknummer gezongen door Romero. Op tien van de twaalf nummers horen we de vocalen van Romero terug. Vrabevski levert zelf ook muzikale bijdrage aan de nummers, hier een daar een intro of een muzikaal intermezzo in een nummer.  The Story is een wat rustiger nummer met veel piano, gevolgd door A Shelter waarin meer gitaar verwerkt zit, korte riffs en een uptempo melodie.
Met Listen gaat het tempo weer flink omlaag, en met Your Thoughts worden er strijkers ingebracht en een flinke partij toetsen. Zo weet Vrabevski in de vijf eerste nummers al een grote variëteit van stijlen neer te leggen. Let It Go is weer een rocknummer en A Sight is een goed in het gehoor liggend poprock nummer. In bijna vijftig minuten weet de Bulgaar de luisteraar weer goed en aangenaam te onderhouden met uitstekende melodische metal.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00