Home » James Blunt naar AFAS Live

James Blunt naar AFAS Live

door Marc Koetse
143 views 1 minuten leestijd

Op maandag 6 november geeft de Britse singer/songwriter James Blunt in het kader van zijn The Afterlove Tour een concert  in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 27 januari om 10 uur.
Het is voor de populaire zanger de eerste keer dat hij op tour gaat sinds zijn uitgebreide Moon Landing Tour in 2014, waar hij meer dan 140 succesvolle shows wereldwijd deed.
Met een verkoopgeschiedenis van meer dan 20 miljoen albums en bijna 13 miljoen singles wereldwijd en een score van 625 miljoen Youtube views en meer dan 680 miljoen streams op streaming platforms mag Blunt zich met recht één van de meest succesvolle Britse artiesten uit deze tijd noemen. Singles als “You’re Beautiful”, “Goodbye My Lover” en “Stay The Night” stonden ook in Nederland in de hoogste regionen van de hitlijsten.
De Afterlove Tour is vernoemd naar Blunt zijn nieuwe album “The Afterlove” dat op 24 maart uitkomt. Het is de opvolger van het multi-platina album Moon Landing uit 2013. Eerste wapenfeit van dit nieuwe album is de single ‘Love Me Better’.  De single laat een fris popgeluid horen, mede door de samenwerking met Ryan Tedder (OneRepublic). Op het album werkte James Blunt ook nog samen met onder andere Ed Sheeran, Amy Wadge (Ed Sheeran, Shannon Saunders), Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) en MoZella (Miley Cyrus, One Direction).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00