Home » Killing Joke komt naar W-Fest in 2019

Killing Joke komt naar W-Fest in 2019

door Filip van der Linden
143 views 1 minuten leestijd

Killing Joke komt volgend jaar naar het W-Fest in het Belgische dorpje Amougies. Andere namen op de reeds bijna complete affiche voor 2019 zijn The Human League, Adam Ant, The Stranglers, Alphaville, Peter Hook & The Light, Nik Kershaw, Tony Hadley (Spandau Ballet), Nitzer Ebb, Whispering Sons, VNV Nation, Psy’Aviah en Blutengel.
 
De organisator van het W-Fest had ook Blondie reeds op de affiche van volgend jaar gezet, maar dat blijkt nu een misverstand. De Belgische organisator had nochtans een getekend akkoord met een boekingsagent. Er wordt daarom een nieuwe headliner gezocht. De voorlopige affiche vind je binnenkort online op www.w-festival.com. De affiche wordt nog aangevuld met een reeks namen tijdens een zaalconcert van Bauhaus in Gent in november in Gent.
 
Wie niet naar het W-Fest afzakt maar toch Killing Joke live wil zien, kan op 31 oktober naar de Melkweg in Amsterdam. Een dag eerder spelen ze ook in De Roma in Antwerpen. Met deze tour viert Killing Joke zijn 40-jarige bestaan.
 
Dit jaar stonden o.m. Bauhaus, Anne Clark, DAF, Die Krupps, Red Zebra, Covenant, A Split Second, Paul Young, Orphaned Land (foto), Midge Ure, Modern English en Charcoalcity op W-Fest. Het festival loket volgens de organisator op vijf dagen ruim 30.000 toeschouwers.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00