Home » Killswitch Engage, Thy Art Is Murder en Of Mice & Men naar Jera On Air 2020

Killswitch Engage, Thy Art Is Murder en Of Mice & Men naar Jera On Air 2020

door Maurice van der Zalm
337 views 3 minuten leestijd

Nadat vorige week niemand minder dan The Offspring aangekondigd is voor de line-up van Jera On Air 2020, kunnen we daar vandaag maar liefst tien extra namen aan toevoegen. Eind juni zien we bijvoorbeeld ook Killswitch Engage, Thy Art is Murder, Neck Deep en Of Mice & Men terug op onze festivalweide. En ook Northlane, Silverstein, Lionheart, Incendiary, PUP en Get The Shot staan geprogrammeerd op Jera On Air 2020. De kaartverkoop van combi-tickets voor Jera On Air is reeds begonnen via www.jeraonair.nl
Met Killswitch Engage komt één van de grondleggers van de metalcore richting Noord-Limburg. En dat zullen we weten ook: elke live show van de band rondom zanger Jesse Leach, mondt per definitie uit in één grote brute party. Het vijftal van Killswitch Engage kwam dit jaar met nieuw werk in de vorm van ‘Atonement’ en dit album is ondertussen al miljoenen keren gestreamd. Niet gek als je weet dat KSE-gitarist Adam Dutkiewicz de producer van het album is. Hij produceerde eerder platen van onder andere Parkway Drive en August Burns Red. Lekker om zo’n grootheid in je band te hebben! Killswitch Engage ziet trouwens een paar gewaardeerde collega’s terug op de festivalposter. We zijn hartstikke blij dat ook de metalcore-giganten van Of Mice & Men en Northlane in juni het vliegtuig naar Nederland pakken!
Australië blijkt een uitstekende voedingsbodem voor snoeiharde gitaarmuziek en loepzuivere grunts. Het is dan ook geen wonder dat de populairste deathcore-band ter wereld van Australische komaf is. Thy Art is Murder hoort tegenwoordig bij de echt grote jongens. Dankzij gevaarlijke breakdowns, botte riffs en imposante vocale capriolen is Thy Art is Murder klaar om alles en iedereen omver te blazen op Jera On Air 2020.
Natuurlijk zorgen we ervoor dat ook de liefhebbers van ongecompliceerde punk ruimschoots aan hun trekken komen. Wie zijn daar geschikter voor dan de boys van Neck Deep? Sinds de oprichting in 2012 spelen ze iedere zaal en festival zonder moeite plat. We zijn verder vereerd dat ook de Canadezen van Silverstein de oversteek naar het Europese vasteland maken en een flink portie punkrock komen brengen. Ze worden vergezeld door hun vakbroeders én landgenoten van PUP, die inmiddels aardig naam hebben gemaakt in de punkscene. En ook met Lionheart, Incendiary en Get The Shot krijgt de line-up van Jera On Air 2020 al behoorlijk vorm.
Jera On Air 2020
Donderdag 25 t/m zaterdag 27 juni
Ysselsteyn, Limburg
Met o.a.:
Vrijdag 26 juni: The Offspring, Of Mice & Men, Northlane, Silverstein, Lionheart, PUP
Zaterdag 27 juni: Killswitch Engage, Thy Art is Murder, Neck Deep, Incendiary, Get The Shot
Ticketprijzen:
Combi-tickets: € 95 (incl. € 2,50 servicekosten)
Camping: € 20 (incl. € 2,50 servicekosten)
Combi-tickets voor Jera On Air 2020 zijn te koop via: www.jeraonair.nl/tickets.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00