Home » Komatsu op tour met Orange Goblin en The Freeks

Komatsu op tour met Orange Goblin en The Freeks

door Marc Koetse
72 views 1 minuten leestijd

De sludge/rockband Komatsu trapt 2017 goed af. Begin februari zullen de Eindhovenaren de korte Nederlandse tour van Orange Goblin (UK) supporten om vervolgens aan het einde van die maand samen met The Freeks (US) op Europese tour te gaan.
The Freeks is een stonerband met leden van Fu Manchu en Nebula. De tour start op 28 februari in Italië en eindigt op 20 maart in Duitsland. De bands gaan kilometers maken, want er staan 21 optredens gepland, verspreid over zeven landen (zie poster)
Begin april zal Komatsu aantreden op dé opener van het Nederlandse festivalseizoen: Paaspop. In de Thunderbolt, de rocktempel van het Brabantse festival, zal Komatsu zorgen voor een stevige pot onvervalste sludge.
Alsof dit nog allemaal niet mooi genoeg is, vertrekt Komatsu in mei naar de andere kant van de evenaar om daar tien dagen te touren in Brazilië. Door positieve reacties op Facebook en de vele streams op Spotify vanuit het Zuid-Amerikaanse land, merkt Komatsu dat de Brazilianen warm lopen voor haar zware rock. De band is dan ook erg benieuwd hoe het land van de Goddelijke Kanaries zal reageren op hun energieke live shows.
Naast de bovenstaande tours en plannen zal Komatsu in de loop van 2017 een korte tour maken langs de Nederlandse podia om haar album ‘Recipe for Murder One’ te promoten. Daarnaast staan er enkele korte uitstapjes naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op het programma. Ondertussen zit Komatsu niet stil en werkt de band aan nieuwe songs voor een nieuw album.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00