Home » KoRn met special guest Gojira naar AFAS live

KoRn met special guest Gojira naar AFAS live

door Maurice van der Zalm
380 views 2 minuten leestijd

De Amerikaanse nu-metalband Korn geeft op 28 mei een concert in AFAS Live in Amsterdam. De show staat in het teken van het nieuwe album The Nothing, dat dit jaar uitkwam. Special guest tijdens deze avond is de Franse heavymetalband Gojira. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 15 november om 12:00 uur via Ticketmaster.
The Nothing is het dertiende studioalbum van Korn en werd geschreven na het overlijden van zowel de moeder als de echtgenote van frontman Jonathan Davis. De plaat gooide hoge ogen bij de muziekpers. Zo schreef NME bijvoorbeeld dat Korn met deze plaat behoort tot de “giants of metal who have proved their longevity”.
Al sinds de release van het self-titled debuutalbum in 1994 behoort Korn tot de absolute top van de nu-metal. De band wordt gezien als een van de pioniers binnen het genre. Korn scoorde in hun 26-jarig bestaan vele hits waaronder Blind, Freak on a Leash en Twisted Transistor.
Special guest tijdens dit concert is Gojira. De heavymetalband uit Frankrijk bracht in 2016 hun laatste album uit, Magma, wat hen een Grammy nominatie opleverde. Na eerdere tours met onder andere Slipknot en Metallica trekt het viertal de komende zomer met Korn door Europa.
KORN
+ special guest Gojira
Donderdag 28 mei 2020
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €67,20 (incl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/korn
De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 15 november om 12:00 via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00