Home » Kovacs vierde artiest Live At Amsterdamse Bostheater 2016

Kovacs vierde artiest Live At Amsterdamse Bostheater 2016

door Harm Lourenssen
113 views 1 minuten leestijd

kovavsKovacs, bekend van 3FM Megahits My Love enDiggin’, geeft op maandag 12 september een concert in de bijzondere setting van het Amsterdamse Bostheater. Kovacs is na Maaike Ouboter, Neil Finn en Nahko and Medicine for the People, de vierde aangekondigde artiest voor de aankomende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomermaanden van 2016.
Shades Of Black
Kovacs’ debuutalbum Shades Of Black kwam na verschijnen direct binnen op de eerste positie van de albumlijsten en ontving louter positieve recensies: “Een subliem geproduceerd debuut dat op speelse wijze zwelgt in duisternis, zonder er ooit in verloren te raken” (3voor12), “een artieste met de potentie van een wereldster” (OOR). Een 3FM Award, EBBA Award en een Edison verder, is Sharon ‘The Wolf Lady’ Kovacs niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.
Haar intrigerende muziek en rauwe stem maken Kovacs een gedroomde artiest voor de magische setting van het Amsterdamse Bostheater.
Ticketinfo
Kaarten voor het optreden van Kovacs kosten €26 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl. De kaartverkoop start zaterdag 19 maart om 10:00 uur.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00