Home » Liv Kristine naar MFVF 2016!

Liv Kristine naar MFVF 2016!

door Wendy Steenmans
125 views 2 minuten leestijd

Het heeft weer even geduurd voor er weer een nieuws update is verschenen omtrent het Belgische MFVF. Deze update is zeer zeker de moeite waard.
De organisatie van het drie daagse festival heeft laten weten dat de vrijdag in het teken zal staan van fan meetings met een aantal exclusieve akoestische sets. Sommige artiesten zijn hier al maanden mee aan de slag om hier een succes van te maken. Wil je dit zeker niet missen? Koop dan snel je ticket. VIP, Gold en Combi ticket houders zullen voorrang krijgen tot deze exclusieve avond. Meer nieuws hierover volgt nog op een later tijdstip.
De MFVF organisatie is super blij bekend te mogen maken dat niemand minder dan Liv Kristine, bekend van Leaves’ Eyes, weer zal optreden op het MFVF podium. Samen met Raymond Rohonyi zal Liv de Theatre Of Tragedy show geven. Uiteraard zullen ook nummers uit haar eigen werk voorbij komen.
Crescent Lament uit Taiwan zal voor het eerst spelen op MFVF. Voor deze band zal het zeker een speciale beleving worden want dit zal hun eerste show zijn op Belgische bodem en de Europese bodem.
Blackthorn uit Rusland zal hun symfonische hextreme metal om onze oren vlammen. Ook voor hen is het een eerste kennismaking met het MFVF publiek.
Fervent MFVF gangers zullen Kassandra Novell wel kunnen herinneren. Zij was al meerdere keren te gast bij verschillende bans op het MFVF podium. Nu staat zij er weer maar deze keer met haar eigen band Mercy Isle.
Mourning Sun, afkomstig uit Chili, zal ons een flinke portie doom metal ten gehore brengen. Volgens de organisatie van MFVF is hun laatste album een klein juweeltje en zeer zeker de moeite waard om deze cd te beluisteren.
Voor meer info omtrent het festival, hou Rockportaal in de gaten of de Facebook pagina van het festival.
MFVFflyerlaatstenieuwerp

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00