Home » LLOWGENDA programma bekend

LLOWGENDA programma bekend

door Dave van Hout
88 views 2 minuten leestijd

Van 18 t/m 20 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de uitverkochte vijfentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Samen met Campagnebureau BKB wordt het LLowgenda programma georganiseerd waarin verschillende maatschappelijke thema’s voorbij komen.
Op Lowlands schuwen we beetje rebellie niet: vurige pleidooien, inspirerende betogen maar ook gevoelige onderwerpen om je wereldbeeld scherp te slijpen, te verbreden of juist te versterken. Het LLowgenda programma, ‘s ochtends in de X-Ray, borrelt van het enthousiasme met thema’s zoals een pleidooi voor de mannelijke kwetsbaarheid, het doorbreken van het taboe op psychische aandoeningen, hiphop als oplossing voor wereldproblematiek en ga zo maar door.
Yve Baya
De Congolese vluchteling Yve Baya wil het taboe op psychische aandoeningen in Nederland doorbreken en vertelt over de waanzinnige veerkracht van de mens.
Bette Dam
Journalist Bette Dam doet al jaren verslag vanuit brandhaarden als Afghanistan en Irak en vertelt ze over de hete vuren waarvoor ze staat.
Anne Fleur Dekker
Deze 22-jarige rebel en feminist moest onderduiken nadat ze een kritisch stuk schreef over Thierry Baudet (FvD). Over internetgepest, trolls en victim blaming.
Ismail Ilgün
Van Zaanse treitervlogger tot journalist bij het AD en een contract bij Top Notch: wat doet het met je als het hele land twee keer over je heen valt?
Garmt
Een succesvolle Senior Manager krijgt in 2013 de diagnose ALS en gaat sindsdien fulltime het gevecht aan met de ziekte. Maar wat valt er te winnen?
Lilianne Ploumen
Onze minister voor Ontwikkelingssamenwerking staat inmiddels beter bekend als internationale superheld. Hoe dan? Door het gevecht aan te gaan met Donald Trump bijvoorbeeld.
Massih Hutak
Na de brief van Rutte aan alle Nederlanders schreef deze oud-maatschappijleerdocent zijn eigen brief over de grootste middelvinger die je de politiek kunt geven: stemmen. Zijn volgende betoog: hiphop is de oplossing voor alle wereldproblematiek.
Tineke Ceelen
Hoe moet het verder met de opvang van vluchtelingen? Kom er maar in Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling.
Mark van Baal
Deze man met een missie droomt ervan dat Shell compleet de overstap maakt naar duurzame energie. Maar hoe dwing je dat af bij zo’n olie- en gasgigant?
Stephanie Afrifa
Deze veelgevraagde curator, opiniemaker en DWDD-gast houdt tijdens de LLowgenda een persoonlijk pleidooi voor de mannelijke kwetsbaarheid.
Het volledige programma tot nu toe is te vinden op www.lowlands.nl. Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt waaronder muziek, comedy, literatuur en wetenschap. Eerder werd al bekend dat o.a. Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Bastille, Chef’Special, Cypress Hill, Elbow, Flume, Halsey, Iggy Pop, Kovacs, London Grammar, Michael Kiwanuka, Migos, Moderat, Sean Paul, Skepta, Solange en meer naar Lowlands komen.
—–
A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2017
18 + 19 + 20 augustus 2017
Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
www.lowlands.nl

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00