Home » Loud & Rising met Green Lizard, Antillectual en This Means War

Loud & Rising met Green Lizard, Antillectual en This Means War

door Marc Koetse
110 views 2 minuten leestijd

Na een succesvolle eerste run met No Turning Back, For I Am King, Deathtrap en Probation, krijgt de Loud & Rising-tour van boekingsbedrijf Loud Noise een vervolg in het voorjaar van 2018. Met de tourpackage van Green Lizard, Antillectual en This Means War! geeft Loud & Rising opkomende bands de kans zich te profileren en samen te spelen met een gevestigde naam als Green Lizard.
Green Lizard weet in 1996 met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie). Na een onderbreking tussen 2008 en 2012, keert Green Lizard terug op de Nederlandse podia.
De afgelopen jaren heeft de band nieuwe tracks uitgebracht en was de band regelmatig te zien op de Nederlandse podia. De afgelopen 2 jaren met een uitverkochte tribute to Nirvana-tour. Tijdens Loud & Rising speelt Green Lizard weer het eigen, bekende werk.
Als support gaan Antillectual en This Means War! mee, twee bands die de afgelopen tijd naam voor zichzelf hebben gemaakt in de Nederlandse punkrockscene. Antillectual energieke en sociaal bewuste muziek doet denken aan grootheden zoals Rise Against en Bad Religion, waarmee de band al over de hele wereld getourd heeft. This Means War! speelt onvervalste punk in de stijl van  Cock Sparrer, Anti Flag en Social Distortion en geeft daar een eigen draai aan. This Means War! bracht in 2017 zijn eerste EP uit via Piratepress en trad op bij het uitverkochte hardcorepunkfestival The Sound Of Revolution.
Tourdata
08.02.18 – W2, ‘s Hertogenbosch
09.02.18 – DB’s, Utrecht
10.02.18 – Victorie, Alkmaar
15.02.18 – Baroeg, Rotterdam
16.02.18 – Willemeen, Arnhem
17.02.18 – Nieuwe Nor, Heerlen

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00