lowlandsLOWLANDS FILMPROGRAMMA BEKEND

Elk jaar schotelt Lowlands de filmliefhebbers een mooi programma voor. Het lichaam mag even op standje ‘relax’, popcorn in de hand en chillen voor het vaderland met het dagelijkse filmprogramma in de Echo.

Dit jaar heeft de organisatie de volgende titels voor de bezoekers in petto: Blood Father, Captain Fantastic, Chinatown, Danny Says, Everybody Wants Some, Green Room, Hardcory Henry, Fantastic Shorts, Nerve, Of Ik Gek Ben en The Neon Demon.

Na vertoning van de film Of Ik Gek Ben vindt er een Q&A plaats waarbij het mogelijk is om vragen te stellen aan de makers van de film.

 

A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2016
19 + 20 + 21 augustus 2016, Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen  www.lowlands.nl

De voorverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl

Festivalticket (3 dagen festival + camping + pendelbus): €175,- excl. servicekosten. Groepsticket(10x 3 dagen festival + camping + pendelbus): €1.650 excl. servicekosten. Parkeerticket: €15,- incl. servicekosten. €25,- aan de poort. Gllamcamp: luxe overnachten in diverse accommodaties, verschillende prijzen. Meer info: www.gllamcamp.nl

Lowlands treinretour: €19,-
http://www.ns.nl/uitgelicht/met-de-trein-naar-evenementen/lowlands.html
Let op: tijdens Lowlands zijn er werkzaamheden die gevolgen kunnen hebben voor de terugreis, plan je reis via de NS app. Bustickets voor busreizen vanuit heel Nederland: http://www.eventtravel.nl/

A Campingflight to Lowlands Paradise 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Heineken, KPN Bacardi en Red Bull.