Home » Lowlands 2019 maakt comedyprogramma bekend.

Lowlands 2019 maakt comedyprogramma bekend.

door Dave van Hout
149 views 4 minuten leestijd

COMEDYPROGRAMMA LOWLANDS 2019

Van 16 t/m 18 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de zevenentwintigste editie van ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’ plaats. Vandaag wordt het uitgebreide comedyprogramma bekendgemaakt. In de tenten Juliet en Adonis staan de beste komedianten en stand-uppers van dit moment, waaronder Peter Pannekoek, Micha Wertheim, Sanne Wallis de Vries, Hans Kazàn & Steven Kazàn, Ronald Snijders, Silent Comedy, Matroesjka, Comedytrain, Kasper van der Laan, Erik van Muiswinkel en meer!
PETER PANNEKOEK: Het is als met zijn achternaam: je weet wat je krijgt en het is altijd lekker. Deze Lowlandsveteraan en koning van de roast brengt je het beste cabaret van dit moment.
MICHA WERTHEIM: Hij gaat op Lowlands terug naar zijn roots: oldskool stand-upcomedy. Dat heeft-ie althans beloofd. Deze radicale cabaretier kennende zal het wel weer totaal iets anders worden.
SANNE WALLIS DE VRIES: Deze cabaretière is van zeldzame allure en neemt je mee op een trip vol vlammende verbeelding met haar spijkerzoete stand-up comedy en met een perfecte timing.
HANS KAZÀN & STEVEN KAZÀN: ’s Lands bekendste goochelaar neemt zijn jongste zoon mee naar Lowlands. Reken maar dat vader en zoon Kazàn een schaterlach op ieders gezicht goochelen.
RONALD SNIJDERS: Deze cabaretier, schrijver en absurdist maakt onverwachte taalgrappen, strooit met nieuwe woorden die even moeten landen en knalt met gedachtekronkels die niet te plaatsen zijn.
SILENT COMEDY: Eén koptelefoon en vier verschillende cabaretiers met hun watervallen aan grappen en grollen. Uniek, verrassend en stereograppig.
MATROESJKA: Dit technocabaretduo keert terug naar Lowlands. Nu met grovere grappen, confronterende typetjes en prijzenwinnende liedjes op beukende techno.
COMEDYTRAIN: Kom op tijd want aan boord van deze trein zit een collectief van stand-up comedians die hun kaskrakers of het allernieuwste materiaal op je los laten.
KASPER VAN DER LAAN: Lachwijze Lowlanders hebben deze rossige stand-upper al langer dikke deuken in de Biddinghuizense festivalboter hebben zien slaan.
ERIK VAN MUISWINKEL: Hij plukte de parels uit de erfenis van Drs. P. en eert hem met een intieme, ironische, licht krankzinnige voorstelling vol met zijn favorieten. Buigt Allen Mee Voor Drs. P!
AMELIE ALBRECHT: Deze voorheen ongemotiveerde Vlaamse postbode schiet onvermoeibaar met een spervuur aan gitzwarte humor en grotdroge zelfrelativering.
HEHOBROS: Van een komische internetserie naar theater waarbij deze BFF’s hun dertigers-beslommeringen vatten in hilarische sketches en een flinke dosis publieksparticipatie.
GLODI LUGUNGU: Met zijn ontwapenende charme maar zelfverzekerde presentatie weet hij je met verfrissend materiaal en eigenwijze optimistische energie aan het lachen te krijgen.
RAYEN PANDAY: Deze sensationele stand-upper maakt met zijn persoonlijke touch mensen grenzeloos aan het lachen en dat doet hij met smeuïge verhalen vol muzikaliteit.
STEFAN POP: Deze duizendpoot is terug met een soloshow, waarin we ons weer fijn met keiharde grappen om de lachspieren kunnen laten slaan, zijn onschuldige studentenlook ten spijt.
FABIAN FRANCISCUS: Autistisch en cabaretier blijkt een uitstekende combi, het loopt altijd uit de hand. De misverstanden blijken een prima voedingsbodem voor een hilarische show.
JASPER VAN DER VEEN: Hij pakte zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival en nu komt hij met een innemende glimlach en geslepen tong Lowlands grillen.
KIKI SCHIPPERS: Dit veelzijdige talent is kwetsbaar, ontwapenend en tegelijkertijd cynisch, kritisch en fel maar altijd bezig met een muzikale zoektocht naar solidariteit verpakt in keiharde comedy.
PATRICK NEDERKOORN: Deze hedendaagse briljante cabaretier maakt intelligent, geëngageerd cabaret en verweeft graag zijn persoonlijke verhalen met de actualiteit.
TEUN VAN DEN ELZEN: Laat je niet misleiden door de gemoedelijke Brabantse tongval van deze Lowlandsdebutant, want de incorrecte politicoloog spaart niets en niemand als hij grappen maakt.
NABIL: Met zijn plek bij de opvolgers van de Lama’s en de winst van het Nederlandse kampioenschap beatboxen komt hij aardig in de buurt van de homo universalis.
MC’s van het comedyprogramma zijn Soundos el Ahmadi en Howard Komproe.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00