Home » Lynch Mob – Rebel

Lynch Mob – Rebel

door Edwin Knip
118 views 2 minuten leestijd

LYNCH MOB rebel COVERAlweer een album van George Lynch dit jaar. Aan het begin van 2015 was er de release van Sweet & Lynch, nu betreft het het tweede album van Lynch Mob.
Lynch Mob bestaat naast George Lynch op gitaar, uit zanger Oni Logan, bassist Jeff Pilson (ex Dokken en Dio , nu bij Foreigner) en drummer Brian Tichy (Whitesnake, Billy Idol, Slash). Een stevige solide ritme sectie, een zanger met een krachtige stem en een wereld gitarist, zie hier de ingrediënten voor dit album. Het album opent sterk met Automatic Fix, een stevig, melodisch nummer, gevolgd door het tekstueel erg sterke Between The Truth And A Lie. Het nummer gaat over een relatie die niet zo soepel loopt, ‘wil je wat anders? Het maakt me niet uit, ik ga wel weg’.
Daarnaast bevat het album ook een aantal maatschappelijk verantwoorde teksten over bankiers en het sociale systeem in de wereld. Luister maar naar Dirty Money, Kingdom Of Slaves en Sanctuary. Het album zit muzikaal goed in elkaar, lekkere riffs en hier en daar een gitaarsolo. Elf nummers lang wordt de luisteraar getrakteerd op rock van het hoogste niveau, er staan gewoon geen slechte nummers op dit album. Er zullen twee singles van het album gehaald worden, er zijn videoclips gemaakt voor Testify en Automatic Fix.
De band voor de live shows is ondertussen ook geformeerd. Lynch en Logan zullen op het podium bijgestaan worden door drummer Jimmy D’Anda (Bulletboys) en bassist Sean Mcnabb (Dokken, Burning Rain). Beide hebben reeds eerder meegespeeld met Lynch Mob.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00