Home » Madness naar 013 Tilburg

Madness naar 013 Tilburg

door Patrick Spruytenburg
131 views 1 minuten leestijd

Met Madness halen we een echte legende in huis. Dit Britse ska-instituut is namelijk al sinds het eind van de jaren zeventig een van de meest toonaangevende groepen in het genre. Begin jaren tachtig regent het hits: ‘Baggy Trousers’, ‘One Step Beyond’, ‘Our House’ en ‘Embarrassment’ zijn slechts enkele voorbeelden van de vele klassiekers die Madness gemaakt heeft.
Na een korte break midden jaren tachtig keert de groep in 1991 weer terug. De band lijkt de laatste jaren wat productiever te worden met uitstekende albums als ‘The Liberty Of Norton Folgate’ (2009) en ‘Oui Oui Si Si Ja Ja Da Da’ (2012). In oktober verschijnt ‘Can’t Touch Us Now’ dat natuurlijk ondersteund wordt met een aantal liveshows. En wie Madness de afgelopen jaren heeft zien optreden, weet dat de Britten nog steeds garant staan voor ‘the nuttiest sound around’!
Early-reggae-band The Upsessions is in het buitenland eigenlijk bekender dan in thuisland Nederland. Ze speelden namelijk op alle grote ska- & reggaefestivals van Europa. Een strakke en swingende ritmesectie met vuige orgelthema’s, blazerssectie, mooie meerstemmige zang en catchy melodieën maken dit gezelschap tot een bijzondere band met een unieke en zeer herkenbare sound.
Wanneer: dinsdag 6 december
Tijdschema (onder voorbehoud)
19.00 deuren open
20.00 The Upsessions
21.00 Madness
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00