Home » Marcela Bovio naar Willemeen Arnhem

Marcela Bovio naar Willemeen Arnhem

door Patrick Spruytenburg
159 views 2 minuten leestijd

Deze Mexiaanse sing en songwriter heeft Mexico 8 jaar geleden verlaten en is naar Nederland verhuisd om haar muzikale dromen te laten uitkomen. Het kan heel goed zijn dat je haar al kent, aangezien ze al een verleden heeft in diverse metal bands, waaronder de metalbands Stream of Passion, Ayreon en de alternative rock band The Gathering. Ook heeft ze het podium gedeeld met bands zoals The Gentle Storm, Mayan en Maiden United. Dit jaar heeft ze een nieuwe stap gezet in haar muzikale carriére door het releasen van haar eerste solo album Unprecedented. Het album bevat 10 nummers waarbij je naast de zang van Marcela Bovio kunt genieten van een strijkkwartet. Ze heeft zich laten inspireren door diverse muzikale invloeden. Dit varieert van progressive rock tot atmospheric rock, gothic, post rock, metal en jazz. Beluister alvast het onderstaande nummer “Hay Amores” van dit album, om alvast betoverd te worden door de prachtige stem van Marcela Bovio in combinatie met het mooie ondersteunende pianospel.
Ook February Moon zal met hun alternatieve popmuziek zijn steentje bijdragen tijdens deze akoestische avond. Het is de tweede keer dat wij deze band mogen verwelkomen in de Willemeen en ze staan op het punt om op 10 februari de debuut EP ‘All We Ever Do’. te releasen. Wat je van deze EP kunt verwachten? Een aantal songs die zowel kwetsbaar, euforisch en bombastisch zijn. Anders dan we van ze gewend zijn zullen zij speciaal voor deze avond een intieme set spelen die voor een groot deel akoestisch zal zijn. Zorg dus dat je erbij bent en koop je tickets voor slechts € 7 (excl. servicekosten). De Willemeen zal omgetoverd worden tot een intieme setting, zodat jij de muziek op een ultieme manier kunt ervaren! Daarom is er slechts een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij!
De line-up is compleet met een akoestische optreden van het Italiaanse Sleeping Romance. Deze band speelt doorgaans epische sympfonische metal waarbij ze met name inspiratie vinden bij Within Temption. Maar wanneer de band optreed als duo met enkel zang met begeleiding van akoestische gitaar, dan blijven de songs prachtig overeind met meeslepende vocalen.
Wanneer: vrijdag 7 april
20:00 uur: deuren open
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00