Home » METAL-AID band uitgelicht: SPY#ROW

METAL-AID band uitgelicht: SPY#ROW

door Maurice van der Zalm
209 views 2 minuten leestijd

Vanuit Duitsland zet het trio Sam Jäger (zang en basgitaar), Tim Jäger (gitaar en achtergrondzang) en Arian Gerhardt (drums) een spetterend optreden neer op METAL-AID. Ze geven de term rock and roll een nieuwe betekenis met hun moderne heavy rock en grijpen terug op de oerprincipes van het genre. En dat verpakken ze ook nog eens in lekkere riffs in combinatie met stuwende ritmes en energieke baspartijen.
Hoewel Spy#Row gedefinieerd wordt als ‘band’ in de muzikale betekenis, zijn de drie heren meer dan een muzikale symbiose. Het begrip ‘band’ betekent bij Spy#Row ook zoiets als ‘familie’. Niet verwonderlijk wanneer je weet dat Sam, Tim en Arian elkaar al hun hele leven kennen, samen zijn opgegroeid en samen de liefde voor heavy rock and roll hebben gevonden. Wanneer je beseft dat het jongste lid pas 22 jaar oud is en ze al 15 jaar muziek samen maken, kun je je misschien voorstellen waarom de titel van hun debuut uit 2019 Blood Brothers heet. Drie jongens, jong volwassenen die ons een inkijkje geven in hun gedachten en hun visie, ervaringen en emoties met ons delen via de elf composities op het album.
De eenheid, de muziek en de passie zorgen voor een band die op het podium een explosie van energie teweeg brengt. We zijn trots dat deze jonge honden METAL-AID hebben gekozen om je de ultieme coronabeleving te geven deze zomer. Een beleving die er in het verleden voor heeft gezorgd dat ze in het voorprogramma van Nazareth en W.A.S.P. stonden, de Emergenza German Finale haalde en staan opgetekend als voorprogramma van UFO in 2021.
Maak je klaar voor een energiek en enthousiast optreden van Spy#Row en verbaas je over de hoeveelheid passie dat dit drietal neerzet en de hoeveelheid muziek een drietal kan maken. Spy#Row is er klaar voor om ook Nederland te gaan veroveren met hun heavy rock and roll en dan zijn ze bij METAL-AID aan het goede adres.
Voor meer info: www.metal-aid.jouwweb.nl en http://spyrow.de/

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00