Home » METAL-AID voegt nog een elfde band toe aan de line-up

METAL-AID voegt nog een elfde band toe aan de line-up

door Maurice van der Zalm
181 views 1 minuten leestijd

Vorige week mochten we aankondigen dat op zaterdag 25 juli 2020 het METAL-AID streamfestival plaats zal vinden. Een festival dat iedere metalliefhebber het festivalgevoel voor deze zomer kan laten meemaken. En dat allemaal vanuit de liefde voor metal en vrij toegankelijk voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat je mag en kan genieten van een aantal keigoede metalbands. Wanneer je daar een donatie aan wil verbinden, is dat heel fijn voor de bands, maar zeker geen vereiste om een weergaloze zaterdag te krijgen.
We kondigden tien uitstekende bands aan die het gehele spectrum van de metal beslaan. Zo zul je kunnen genieten van echte, nieuwe live-optredens van Jahat, Day Six, Demonhaed, Spy#Row, Inner Core, Degenerate, Kristoffer Gildenlöw, 7Tools, Ann My Dice en Undawn. 
Vandaag mogen en kunnen we aankondigen dat ook Shoot The Messiah aan de line-up is toegevoegd. Een waardige aanvulling op de veelzijdige line-up. Shoot The Messiah weet op het album Kill All Gods een stevige mix neer te zetten van thrash- en deathmetal, maar schromen niet om wat (metal)zijwegen in te slaan om zo een completer geluid neer te zetten. Op 25 juli zal de band met zijn kersverse nieuwe drummer alle  hoeken van de studio stofvrij blazen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00