Home » MFVF update

MFVF update

door Wendy Steenmans
118 views 2 minuten leestijd

Met nog een aantal maanden te gaan voor MFVF weer zal gaan plaats vinden in het Belgische Wieze is het weer tijd voor een update.
De organisatie liet vandaag weten dat er voortaan ook tickets besteld kunnen  worden via de Nuclear Blast online store. Dit zijn fysieke tickets met het MFVF design erop.  Tevens is het ook mogelijk om per mail de tickets te bestellen. Dit zullen dan eveneens de fysieke tickets zijn en geen E-tickets. Om een ticket per mail te bestellen kan een mail gestuurd worden naar het volgende mail adres: mfvforder@gmail.com
Vorige jaren was het hotel to be het Ibis Hotel. De plek waar ook de afterparty’s gehouden werden. Dit jaar is er gekozen voor een ander hotel namelijk het Tower Hotel. De bus shuttles zullen nog steeds van het station in Aalst en het Ibis hotel naar het festival terrein rijden en weer terug. Niet alles is veranderd dus, er is nog wat vertrouwds over gebleven.
Zoals menig die hard Leaves’ Eyes fan al gemerkt heeft is de band inmiddels voorzien van een nieuwe zangeres. Dit gaf wat twijfels over het wel of niet optreden van Liv Kristine op het festival met haar eigen solo project. Gelukkig gaat deze set op zondag wel gewoon door.
Inmiddels is al een tijdje geleden bekend gemaakt dat Evig Natt, Bergtatt zal gaan vervangen omdat de zangeres van deze band zwanger is. Zij zullen wel op MFVF spelen in 2017.
De line up ziet er nu als volgt uit op vrijdag:
Fan meeting met kleine exclusieve acoustische sets door nog nader te bepalen gasten.
Op zaterdag:
LEAVES’ EYES – Viking schip show
MAYAN (Nl)
BATTLELORE (Fi)
ARTROSIS (Pl)
SAVN (No)
CRESCENT LAMENT (Taiwan)
ANCIENT MYTH (Jp)
SPOIL ENGINE (Be)
EVIG NATT (No)
KONTRUST (Au)
MOURNING SUN (Chile)
Op zondag:
TARJA TURUNEN
TRISTANIA (No)
LIV KRISTINE (Theatre of Tragedy show) (No)
ENEMY OF REALITY (Gr)
WHYZDOM (Fr)
MERCY ISLE (USA)
BLACKTHORN (Ru)
SKARLET RIOTT (UK)
FERIDEA (Fi)
Voor meer info omtrent het festival, hou de festival site in de gaten of Rockportaal natuurlijk.
mfvf13junirp

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00