Home » Nieuwe namen voor CityRock

Nieuwe namen voor CityRock

door Marc Koetse
190 views 2 minuten leestijd

Nieuwe namen voor CityRock: Living Colour, UFO en Molstone
Met trots kunnen we aankondigen dat de Amerikaanse rockband Living Colour is toegevoegd aan de line-up van zowel CityRock Eindhoven als die van CityRock Leeuwarden. De band uit New York maakte in de jaren ‘80 furore met zijn bijzondere mix van funk, rock en metal. Naast klassiekers van het debuutalbum ‘Vivid’, kun je ook werk verwachten van het nog dit jaar te verschijnen nieuwe album ‘Shade’. Voor CityRock Leeuwarden zijn ook UFO en Molstone bevestigd en daarmee is deze line-up compleet. Voor CityRock Eindhoven wordt binnenkort nog één naam bekend gemaakt. CityRock Eindhoven vindt plaats op vrijdag 8 september en CityRock Leeuwarden een dag later, op zaterdag 9 september. Kaarten voor CityRock kosten € 35 (excl. servicekosten) en zijn te koop via www.ticketmaster.nl.
De Amerikaanse rockband Living Colour valt eind jaren ‘80 op vanwege zijn unieke mix van metal, rock, soul en funk en met debuutalbum ‘Vivid’ (deels geproduceerd door niemand minder dan Mick Jagger) behaalt de band wereldwijd succes. In 1995 stopt de band, maar gelukkig komen ze vijf later weer bij elkaar. Anno 2016/2017 brengt Living Colour een mixtape uit met een cover van Notorious B.I.G.’s ‘Who Shot Ya?’ en volgt later dit jaar het nieuwe studioalbum ‘Shade’.
De Engelse rockband UFO, eerder al bevestigd voor CityRock Eindhoven, zal ook een dag later in Leeuwarden optreden. Door de jaren weet UFO mensen te raken met klassieke rocknummers zoals ‘Doctor Doctor’, ‘Shoot, Shoot’, en ‘Rock Bottom’. In 2015 bracht UFO het meest recente en alweer 22ste studio-album ‘A Conspiracy Of Stars’ uit, waarop de band het klassieke UFO-geluid combineert met de muzikale inbreng van bassist Rob De Luca. Laatstgenoemde speelt sinds 2012 in de band en schreef ook nummers voor de laatste plaat.
De Nederlandse rockband Molstone opent het festival in Leeuwarden en aan de line-up van CityRock Eindhoven wordt binnenkort nog één naam toegevoegd.
CityRock Eindhoven
Vrijdag 8 september 2017
Klokgebouw, Eindhoven
Met: Europe, UFO, Living Colour en Navarone + 1 act tba
Deuren open: 16.00 uur
Aanvang: 17.00 uur
Tickets: Early-bird (500 stuks): € 29 (excl. servicekosten) / Regulier: € 35 (excl. servicekosten)
Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/183419
CityRock Leeuwarden
Zaterdag 9 september
Oldehoofsterkerkhof, Leeuwarden
Met: Europe, UFO, Living Colour, Fischer-Z, Navarone, King Of The World, The Grand East, Purpendicular (Deep Purple Tribute) en Molstone.
Deuren open: 11.00
Aanvang: 12.00
Tickets: Early-bird (500 stuks): € 29 (excl. servicekosten) / Regulier: € 35 (excl. servicekosten)
Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/183423

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00