Home » Nieuwe single van Layers Of Devotion

Nieuwe single van Layers Of Devotion

door Maurice van der Zalm
201 views 1 minuten leestijd

Jochem van der Steen kwam vorige week met de nieuwe band Atmoran op de proppen. Een Dokkumse band die het verdient om een platform te krijgen. Daar word ik blij van in deze naargeestige periode. Gitarist Maarten Jungschläger is ook zo’n metalgitarist die de aandacht kan gebruiken met zijn metalproject Layers Of Devotion. En samen met de jongens van Faint Solace laat hij zien dat ook vanuit het westen van Nederland de metaldecibellen strak en sterk worden ingezet. 
Voor Layers Of Devotion heeft Maarten de regie compleet in eigen handen en heeft voor zijn compositie de hulp ingeroepen van drummer Michiel van der Plicht (onder meer Carach Angren, Pestilence en God Dethroned), bassist Dominic Bellekom en Monica Janssen (die we kort geleden ook tegenkwamen bij de nieuwe single van Magic-O-Metal).
Bereid je gewoon voor een heerlijke metalcompositie met een veelzijdig stemgeluid en gitaarmelodieën die straf zijn neergezet en daarnaast melodieus de lijn van de compositie voeden. Voor de rest kun je de glooiende gitaarsolo volgen en meegrunten met de fijne refreinen. Kom maar op met de rest zou ik zo zeggen. Met Layers Of Devotion lijkt 2022 al wat minder mistroostig.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00