Home » Nieuws over het Brainstorm festival 2021

Nieuws over het Brainstorm festival 2021

door Maurice van der Zalm
207 views 2 minuten leestijd

De 14de editie van het jaarlijkse Brainstorm Festival wordt op 5 en 6 november 2021 gehouden, wederom in Podium Gigant in Apeldoorn. Met grote namen als Narnia, Leaves Eyes en Eric Clayton belooft het weer een hoogstaand metalfeest te worden. Early bird tickets zijn tot en met 4 januari verkrijgbaar.
De komst van Narnia (SE) is bijzonder, want de hardrockband viert op het Brainstorm Festival hun 25-jarig bestaan. En dat met een exclusieve show in Nederland, waarbij ongetwijfeld nog één keer alle hits passeren.
Nog meer hits kun je verwachten van Leaves Eyes (DE/FIN) die hun succesvolle nieuwe album ‘The Last Viking’ komen promoten. Deze show zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van folk-metal en female fronted gothic-metal.
Bijzonder is ook de komst van Eric Clayton And The Nine (USA/NL). De zanger van Saviour Machine presenteert met zijn Nederlandse band zijn nieuwe solo-album. Ongetwijfeld passeren er nog enkele klassiekers uit zijn overweldigende muzikale historie.
En dan is er nóg een mooie naam vastgelegd: Temperance (ITA). Met een zangeres en twee zangers belooft deze band er een vocaal spektakel van te maken.
De komende maanden worden meer artiesten vastgelegd voor het tweedaagse festival. Daarbij gaat het zowel om artiesten die mainstage spelen als op het theaterpodium te zien zijn. Verder heeft het Brainstorm Festival altijd een expositie, een bierproeverij en een kleine cd-markt. Genoeg ingrediënten dus om er een mooi feest van te maken.
Let op: de verkoop van early bird tickets loopt tot maandag 4 januari, 12.00 uur! Daarna begint de reguliere voorverkoop waarbij ook dagtickets, jeugdtickets en vip-tickets verkrijgbaar zijn.
Meer informatie: www.brainstormfestival.com
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00