Home » Obituary vervangt Life of Agony op Dynamo Metalfest!

Obituary vervangt Life of Agony op Dynamo Metalfest!

door Maurice van der Zalm
177 views 1 minuten leestijd

dynamo metalfest obituaryNadat eerder deze week het nieuws binnenkwam dat Life Of Agony vanwege een ongeluk van drummer Sal Abruscato moest cancellen, is de organisatie van Dynamo Metalfest druk in de weer geweest om een vervanger te vinden.
Nu kunnen we melden dat de vervanger is gevonden in de gedaante van Obituary. De band heeft hun logistieke schema voor volgend weekend om kunnen gooien om op Dynamo Metalfest te kunnen staan. De Amerikanen zijn al jaren een vaste waarde in de death metal en laten keer op keer zien dat ze wel raad weten met een groot festivalpubliek.
“Een vervanger regelen in hetzelfde straatje als Life Of Agony is niet te doen op zo’n korte termijn, die band is uniek. We zijn dan ook erg blij dat het in een paar dagen gelukt is dat we een kwaliteitsband als Obituary bereid hebben gevonden om tussen Zweden en Spanje een tussenstop te maken. Er zijn niet veel bands meer beschikbaar anderhalve week voor het festival. Nu staan er twee bands op de line up die ook op de Ijsbaan stonden toen ik naar mijn eerste festival ging. Stiekem toch wel heel blij mee”, aldus organisator Tjerk Maas.
Tickets zijn nog in de voorverkoop beschikbaar maar evenals vorig jaar is kort voor het festival het bordje “uitverkocht” al klaar gelegd.
Kaarten zijn voor 20 EURO te krijgen bij Ticketmaster en bij de balie van Dynamo (tijdens kantooruren). Tickets voor Dynamo Metalfest 2016 zijn hier te koop!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00