Home » Ostrogoth heeft nieuwe gitarist

Ostrogoth heeft nieuwe gitarist

door Filip van der Linden
274 views 1 minuten leestijd

Ostrogoth 2016 Photo credit Hans Van HoofDe Belgische heavymetalband Ostrogoth heeft een nieuwe (tweede) gitarist. Stichtend bandlid Mario ‘Grizzly’ Pauwels (drums) en de reeds lang actieve bandleden Dario Frodo (gitaar), Josey Hindrix (zang) en Stripe (bas) hebben gitarist Tom Tas in de band opgenomen. (foto: Hans Van Hoof)
Tom is al enkele jaren actief met zijn andere bands 23 Acez, Quantum Fantay en Neo-Prophet. Na de zomer zal Tom de band ook vervoegen in de studio, voor de opnames van Ostrogoth’s volgende studio album. Dat wordt in het najaar van 2017 uitgebracht en wordt de opvolger van het vorig jaar uitgekomen album Last Tribe Standing.
“Als grote fan van Ostrogoth is het voor mij een eer te worden uitgenodigd om te spelen met deze legendarische Belgische metal krijgers. En ik kijk er zeer naar uit om de band te vervoegen, zowel op het podium als in de studio”, zegt Tom Tas. Tom is bij Ostrogoth reeds de achtste gitarist en de negentiende muzikant die de band vervoegt sinds de oprichting in 1980. De nieuwe line-up is de veertiende versie van de band.
 
Ostrogoth is in de nieuwe line-up live aan het werk te zien op enkele festivals: op 29 juli op Headbangers Open Air in Brande-Hörnerkirchen in Duitsland, op 12 augustus op het Herbakkersfestival in België en op 10 september op het Pyrenean Warriors Open Air-festival in Frankrijk.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00