Home » Paaspop zet de toon voor fantastisch festivalseizoen 2016

Paaspop zet de toon voor fantastisch festivalseizoen 2016

door Harm Lourenssen
105 views 2 minuten leestijd

Paaspop 2016Een kruising tussen Las Vegas, carnaval, De Tuin Der Lusten van Jeroen Bosch, de Ramblas in Barcelona, een muziekfestival, De Parade en een foodevenement: met een in alle opzichten geslaagde editie heeft Paaspop dit jaar opnieuw de toon gezet voor een veelbelovend festivalseizoen. In totaal bezochten bijna 65.000 bezoekers verdeeld over drie dagen het festival; per nacht verbleven ongeveer 14.000 kampeerders op de camping.
Waar afgelopen nacht het internationaal gevierde The Prodigy 15.000 nachtbrakers hypnotiseerde met zijn audiovisuele spektakel in Paaspops indoor arena Apollo, zal straks die ándere Engelse dancegrootheid Underworld voor een climax zorgen. Vanavond kan het publiek zich verder nog volop uitleven bij een druk avondprogramma vol cabaret, comedy, entertainment, theater en vooral heel veel muziek in zestien tenten en area’s met onder meer Refused, Chef’Special, Dr. Lektrolove, Monster Magnet en De Jeugd van Tegenwoordig.
Paaspop – it was amazing!
Wie de afgelopen drie dagen en twee nachten over het compacte festivalterrein liep kwam oren en ogen tekort. Statige torens; een skyline van prachtig gedecoreerde circustenten; een smartlappen- en speciaalbiercafé; een barbier; een platenzaak waar bands een intiem optreden gaven en talloze foodtrucks. En dan was er nog dat enorme aanbod van (straat)artiesten, bands en overige acts. Van Golden Earring, Jett Rebel en Edisonwinnaar Líl’ Kleine & Ronnie Flex tot een menselijke flipperkast; een pastoor die de biecht afnam of een hoogtepunt in de Love Cabin. Paaspop had alles in het werk gesteld om zijn gasten ook dit jaar weer te verbazen, verrassen en te ontroeren. Niet alleen met een avontuurlijk programma van 170 acts maar ook met een groot aanbod aan eten en drinken (allergievrij; veganistisch; seafood en gerechten uit alle windstreken) en dito accommodatie (van eigen tentje tot superdeluxe Dreamlodge op Paaspop Resort).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00