Home » Philhelmon start crowdfunding voor Perpetual Immobile

Philhelmon start crowdfunding voor Perpetual Immobile

door hansravensbergen@rockportaal.nl
127 views 1 minuten leestijd

Het nieuwe en lang verwachte album Perpetual Immobile van Philhelmon staat op het punt om uitgebracht te worden. Wie en wat is Philhelmon? Philemon is een van de voornamen van Henk Bol, grafisch ontwerper en een man met een enorme passie voor muziek (hij zegt zelf aan muziek verslaafd te zijn). Hij veranderde de naam in Philhelmon en gebruikte deze voor zijn muzikale projecten. In 2006 startte de in Sassenheim geboren en in Barendrecht woonachtige muzikant een omvangrijk muzikaal project dat in 2012 resulteerde in zijn tweede album Enjoy It While It Lasts. Dat album werd op 26 april 2012, de dag dat hij zijn 60ste verjaardag vierde, uitgebracht.
Exact zes jaar later op 26 april 2018 brengt Philhelmon Perpetual Immobile uit. Aan dit album is, net als op Enjoy It While It Lasts, meegewerkt door een groot aantal binnen- en buitenlandse muzikanten en vocalisten. We noemen Ky Fifer (lead zang), Cleem Determeijer (Finch, Ayreon; toetsen), Mark Bogert (Knight Area; gitaar), Alessandro Bertoni (toetsen), Ana Batista (Heylel; zang), Nathalie Mees (PBII; sopraan zang), Chris Buck (basgitaar), Joris Bol (The Aurora Project; drums) en vele anderen.
Je kan dit album of een van de andere luxe pakketten vanaf heden vooraf bestellen. Hoe je dat kunt doen kan je zien in het filmpje onder dit artikel. Je kunt ook direct een e-mail sturen aan info@soundart-design.com.
Informatie: website Philhelmon

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00