Home » Pitfest 2020 uitgesteld

Pitfest 2020 uitgesteld

door Maurice van der Zalm
179 views 2 minuten leestijd

Dankzij de maatregelen van de overheid betreffende COVID-19, kan Pitfest 2020 niet plaatsvinden op de aangekondigde data.

Nadat er uitvoerig is overlegd met bands, de locatie en andere (toe)leveranciers, is besloten om Pitfest te verplaatsen naar 2021. Door dat te doen, zijn we in staat om het festival neer te zetten zoals iedereen van ons verwacht.

De nieuwe data voor Pitfest V: 3, 4 en 5 Juni 2021.

De afgelopen weken hebben we keihard gewerkt om zoveel mogelijk dezelfde bands bevestigd te krijgen voor 2021. We zijn trots om te mogen vertellen dat er al 37 van de 41 bands hun commitment hebben gegeven voor de nieuwe data.

Als de resterende bands in de komende maanden niet kunnen bevestigen, gaan we ze vervangen. Waarbij dezelfde kwaliteit verwacht mag worden!

Alle tickets (ook vrijkaarten / gewonnen tickets) blijven geldig voor de nieuwe datum. Iedereen die online kaarten heeft gekocht, krijgt hierover een mail van Eventree.
De nieuwe flyer voor 2021 is al toegevoegd, met alle bands die hun commitment hebben uitgesproken.

Daarnaast is de organistie van Pitfest een crowsfunding actie gestart.
De organisatie, die volledig vrijwillig en keihard werkt aan dit underground festival, is hierdoor met een flinke kostenpost blijven zitten. Het organiseren van een evenement als Pitfest is duur en om te overleven vraagt het Drentse festival hun fans om een donatie.
De donatiecampagne loopt via GoFundMe en is hier te vinden: https://www.gofundme.com/f/pitfest

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00